ELAZIĞ / KARAKOÇAN - Karakoçan Halk Eğitimi Merkezi

May

- Açık Öğretim  Lisesi 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 3. dönem kayıt yenileme işlemleri  19 Nisan 2024 tarihinden, 13 Mayıs 2024 tarihi mesai bitiminde kadar yapılabilecektir.

-Kayıt yenileme işlemi için öğrenciler, 250 (iki yüz elli ) TL sınav katılım ücretini MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesi hesabına https://odeme.meb.gov.tr adresinden tüm bankaların kredi kartı veya T.C. Ziraat Bankası AŞ, Türkiye Vakıflar Bankası TAO ve Türkiye Halk Bankası AŞ'nin ATM, mobil bankacılık ya da internet bankacılığı hizmetleri üzerinden yatıracaktır.

- Açık Öğretim Lisesinde ki öğrencilik durumu aktif, donuk ve silik durumda olan tüm öğrenciler kayıt yenileme işlemini yaptırabilecektir.

AÇIK ORTAOKUL SINAV DUYRURUSU:

Açık Öğretim Ortaokulunda kayıtlı [yurt dışında (KKTC hariç) bulunan öğrenciler, engelli öğrenciler ile tutuklu ve hükümlü öğrenciler hariç] öğrencilerin 2023-2024 eğitim öğretim yılı 3. Dönem sınavları e-Sınav merkezlerinde 01 Temmuz 2024 - 31 Temmuz 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

Öğrencilerin e-Sınavlara katılabilmeleri için 06 Mayıs 2024 - 21 Mayıs 2024 tarihi saat 23.59'a kadar e-Sınav randevusunu almaları  gerekmektedir.

Randevu işlemlerini öğrenci sayfanızdan, halk eğitimi merkezleri veya 444 0 632 MEBİM çağrı merkezi aracılığıyla alabilirsiniz.

Randevu oluşturan öğrencilerin randevularında değişiklik yapılmayacaktır!

Güncel haberler ve duyurular için Açık Öğretim Ortaokulu internet sayfamızı takip ediniz.